Suze heeft een armbandje ontworpen tegen pesten. Dit was een tip van een aantal van haar Instagram volgers. Zo is haar webshop ontstaan. Het is een armbandje geworden met doorzichtige kralen en één rode kraal. De rode kraal staat symbool voor 'stop', stop pesten.

 


Inmiddels zijn Shirma Rouse, Duncan Laurence, Willeke Alberti, Nicolette Kluiver, Angela Groothuizen, Snelle, Dwight Dissels, Xelly Cabau, Mylène & Rosanna en Patrick Martens ook in het bezit van dit toffe armbandje. 

 


In het begin waren we avond na avond aan het rijgen totdat we in zagen dat dit zelf niet te doen was. Suze had ruim 2500 armandjes in bestelling, dus we moesten heel snel hulp inschakelen en dat is gelukt. Samen met familieleden en een fabrikant konden we dit grote aantal armbandjes maken.

 

 

Van ieder verkocht armbandje is € 1,- gedoneerd aan Stichting Stop Pesten Nu en eind augustus 2020 konden we een prachtig bedrag van € 2614,- euro doneren aan deze stichting, waar we apetrots op zijn!


En...de armbandjes zijn nog steeds te bestellen! 
Naast de stop pesten armbandjes, staan er nu ook stop pesten sleutelhangers in de webshop, hiervan wordt € 0,50 cent gedoneerd. Bestellen? Neem dan snel een kijkje in de Webshop


Sinds januari 2021 mag Suze zich trotse Junior Ambassadrice van Stichting Stop Pesten Nu noemen! Wat een eer!